Recent, am finalizat o investiție într-o unitate modernă pentru colectarea mierii și ambalarea a diverse tipuri de produse apicole. Avem posibilitatea să furnizăm loturi mari de miere, dar avem posibilitatea și să ambalăm personalizat, în funcție de preferințele clientului, sub un anumit brand. Ca dotări, deținem 3 linii de ambalare miere: o linie de ambalare la borcan, o linie de ambalare la plic (stick) și o linie de ambalare la caserole. Noi suntem situați într-o zona montană unde avem în general, miere de salcâm, tei și polifloră. Totuși, avem o rețea destul de mare de colaboratori apicultori de la care putem prelua și alte tipuri de miere, în principal miere de câmpie, cum ar fi mierea de floarea soarelui, rapiță, etc. Pe lângă miere putem produce și ambala propolis, tinctura de propolis, lăptișor de matcă și diverse tonice apicole, la cerere sau din gama de produse proprii pe care o puteți vizualiza la adresa www.nectarium.de . Deținem utilaje din inox alimentar și putem garanta calitatea ridicată a produselor. Suntem deschiși la orice fel de analize a produselor. Recent am început activitatea de certificare TUV Austria. Deținem toate autorizațiile necesare. În ce privește infrastructura și transportul, județul Arad dispune de o autostradă conectată la rețele rutiere europene făcând astfel foarte facil accesul spre și dinspre UE.

PRODUSE

Suntem producători de miere din stupina proprie, dar avem și colaboratori de la care procurăm miere de diferite tipuri, cum ar fi: - miere de salcâm - miere de tei - miere de mană - miere polifloră - miere de floarea soarelui - miere de rapiță. Pe lângă miere prelucrăm și produsele adiacente stupului precum: propolisul, polenul, lăptișor de matcă, ceară etc. Producem tonice energizante cu ingrediente din stupina proprie - care sunt un puternic imunizant pentru organism.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

După cum bine știm produsele apicole au un istoric de bună credință, care continuă și în zilele noastre, ținând cont beneficiile aduse organismului nostru. Produsele apicole aduc un aport important de Vitamine, Minerale, Proteine. Unele dintre acestea considerându-se a fi medicamente naturiste precum este propolisul, considerat antibioticul stupului, se poate consuma sub formă de tinctură de propolis.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

Produsele noastre se pot comercializa atât la punctul de lucru cât și de pe site-ul nostru oficial - https://nectarium.de/

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0760241230 / 0760241231

E-mail: comercialsweetgold@gmail.com

Adresă: Jud. Arad, com. Brazii, sat Mădrigești Nr. 121C, DJ 708

LINK-URI RELEVANTE