Banat Bun, o noua marca romaneasca din Banat, producatoare de mezeluri si carne de pui. Au pentru tine toate felurile de mezeluri la care poftesti, de la mezeluri traditionale, precum salamuri, carnati, cremvursti, sunca, parizer, pana la specialitati pe care le poti servi la orice ocazie speciala. Pun la loc de cinste numai lucrul bine facut, de aceea mezelurile Banat Bun sunt mezeluri deosebite, facute cu pricepere si grija, cum numai banatenii stiu sa faca. Un banatean adevarat stie ce inseamna un trai indestulat si o masa bogata si asta avem sa-ti oferim. Pentru tine muncesc cele mai iscusite maini, maini de banatean in care poti sa ai incredere, care au grija ca tu sa poti pune pe masa familiei tale.

PRODUSE

Banat Bun oferă o gamă largă şi variată de sortimente de salamuri, obţinute prin fierbere, până la cele afumate şi crud-uscate. Sunt preparate din carne de cea mai bună calitate, dar au şi un preţ pe placul consumatorilor. Numărul mare de sortimente, din care nu lipsesc cele tradiţionale, face ca salamurile Banat Bun să se potrivească oricărui gust şi oricărui buzunar.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Toate sortimentele de mezeluri Banat Bun se remarca prin prospetimea ingredientelor, gustul delicios si aspectul apetisant, toate la un excelent raport calitate/pret.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0724 234 923

E-mail: contact@banatbun.ro

Adresă: Bocsa, jud Caras-Severin

LINK-URI RELEVANTE