Biofarmland este un proiect al unei familii de elvetieni stabiliti in Firitez, judetul Arad, in 2004. Modelul de afacere are la baza o abordare holistica, integrata a oamenilor si a vietii. Biofarmland promoveaza agricultura ecologica, alimentele sanatoase, incurajand totodata crearea unei legaturi directe intre cumparator si producator - de pe camp pana in magazin, si la consumatorul final. Biofarmland pune pret pe relatia cu persoanele care sunt interesate de produsele lor, incercand dezvoltarea unei retele sociale care sa functioneze permanent si inafara relatiilor economice. Pe langa productia de cereale in sistem ecologic, cultivarea mirodeniilor si a mustarului reprezinta o ramura importanta a firmei. A fost dezvoltata o manufactura in cadrul careia sunt implicate femei din comunitate. Produsele naturale care rezulta - ceaiuri, saruri de baie, mustar, care sunt comercializate in principal pe piata locala.

PRODUSE

Misiunea Biofarmland este de a produce alimente pline de viata, de calitate superioara, fara arome, coloranti sau conservanti. Biofarmland produce si comercializeaza: - varietate de cereale traditionale si vechi, cu gusturi interesante si calitati deosebite - condimente si saruri de baie - ceai organic, cules manual cu grija si ambalat manual cu dragoste - diferite tipuri de mustar ecologic, fabricat din seminte de mustar proprii si prelucrat cu multa grija. Realizate cu grija deosebita pentru natura si respect pentru comunitate, produsele Biofarmland sunt naturale si nefalsificate, amintindu-ne de 'vremea bunicilor'.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Produsele Biofarmland sunt 100% ecologice si raw (crude). Faina este intotdeauna proaspata, fiind macinata exclusiv la cerere, cu o moara care nu incinge faina. Toate sortimentele de mustar Biofarmland sunt raw, vegane, ecologice, fara zahar, fara gluten. Se foloseste, acolo unde este necesar, doar miere ecologica locala, in loc de zahar.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

emag.ro; devakhan.ro/produse-bio; scufita-rosie.ro

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0040 741 085 422

E-mail: manufactura@biofarmland.com

Adresă: Nr. 211, Firiteaz, Judetul Arad, 317312

LINK-URI RELEVANTE