Terra Natura este o ferma ecologica din Jamu Mare, judetul Timis, infiintata de o familie elvetiana in 1995. In ferma se cultiva cereale ecologice si vita-de-vie ecologica. Terra Natura produce diferite sortimente de faina ecologica obtinuta exclusiv din cerealele produse in ferma, iar in 2014, a fost inaugurata o crama moderna, debutand astfel cu productia de vin certificat biologic, o actiune de pionierat pe piata autohtona.

PRODUSE

Faina este obtinuta numai din propriile cerealele ecologice. Moara este mica, avand o productivitate redusa, asta reprezentand un avantaj, deoarece faina produsa este de calitate superioara si permanent controlata. In acest moment sunt produse urmatoarele tipuri de faina alba si integrala: -faina ecologica de grau -faina ecologica de spelta -faina ecologica de secara -faina ecologica de grau durum Din anul 2014, odata cu achizitionarea unei mori cu pietre, se produc urmatoarele categorii de faina integrala : -faina ecologica integrala de grau -gris ecologic integral de grau -faina ecologica de ovaz -malai ecologic din porumb rosu -faina ecologica de hrisca -faina ecologica din In Soiurile din care sunt produse vinurile ecologice sunt: Italian Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Merlot, Muscat Ottonel, Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Pinot Gri.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Produsele Terra Natura sunt realizate din materie prima certificata ecologic. Totodata, toate unitatile de productie sunt certificate din punct de vedere ecologic si HCCAP. Cu o atentie deosebita asupra sanatatii consumatorilor si asupra protectiei mediului, compania nu utilizeaza pesticide sau alte substante care nu sunt permise in agricultura ecologica.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

shop.terranatura.ro/magazin/; bioportal.ro;emag.ro; Magazin prezentare Timisoara (Strada Circumvalatiunii nr. 43); Mega Image; Miracolul Plantelor

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0040 356 17 66 44

E-mail: office@terranatura.ro

Adresă: Strada Circumvalatiunii nr. 43, 300085 Timisoara

LINK-URI RELEVANTE