Dano Plant produce in sistem ecologic inca din 2006 catina si produse din catina, acordand o atentie deosebita mediului inconjurator si sanatatii consumatorilor. Plantatia de catina ecologica din Nadab, judetul Arad, se intinde pe o suprafata de 17,5 hectare si are o capacitate de productie de pana la 60 de tone pe an. Catina alba, produsa de Dano Plant, se utilizeaza deopotriva in industria alimentara, in silvicultura, in farmacie, dar si ca planta ornamentala. Frcutul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele.

PRODUSE

Dano Plant comercializeaza: - fructe curate de catina in stare proaspata si congelata - crengute cu fructe in stare proaspata - butasi de catina in cuburi la varsta de 1 an - suc din catina presat la rece, fara adaos de zahar, apa, conservanti sau coloranti alimentari.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Catina este foarte bogata in vitamine (A, B1, B12, C, E, K si P), minerale, micronutrienti, antioxidanti si are in acelasi timp un continut ridicat de compusi bioactivi (flavonoide, fitosteroli, licopen, etc.). Catina este considerata un super alimentar extrem de nutritiv. De la catina se folosesc fructele (in stare naturala, ceaiuri, siropuri, uleiuri), frunzele si scoarta.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

Magazinele Profi (Timisoara, Arad, Cluj, Oradea); Hypermarket Real (Arad, Oradea); Magazine naturiste din judetele Arad, Timis, Cluj, Bihor

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0040 745 305 101
0040 745 305

E-mail: office@danoplant.ro

Adresă: Zarandului, nr. 99, Nadab, Judetul Arad

LINK-URI RELEVANTE