Din dorinta de a aduce pe piata romaneasca un produs de calitate, sanatos si proaspat, respectiv cafea 100% Arabica, a fost creata in 2015 SunCoffee. Cafeaua verde boabe achizitionata din diferite colturi ale lumii este prajita in cantitati mici pentru a accentua intensitatea si calitatea aromelor fiecarei cafele in parte. Cafeaua este impachetata in ambalaje special destinate acestui produs pentru a pastra calitatea boabelor. Ambalajele sunt prevazute cu valva si zipp.

PRODUSE

Cafea 100 % Arabica cu origine controlata, provenita din diverse tari Columbia, Etiopia, Brazilia, Honduras, Peru, Guatemala, Kenya. Cafeaua este verde boabe si este prajita local. Procesul de prajire este ceea ce produce aroma caracteristica a cafelei prin procesarea boabelor de cafea verde, schimbandu-si culoarea, gustul, mirosul si densitatea.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Cafeaua, cea mai raspandita bautura din lume, dupa apa, este un aliat al sanatatii. Cafeaua previne diabetul zaharat de tip 2, previne aparitia bolilor Alzheimer, cancer la colon, ciroza hepatica, pietre la rinichi, dementa. Un alt benefiu al cafelei este ca imbunatateste performantele cognitive, scade riscul afectiunilor cardiovasculare, sursa importanta de antioxidanti.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

Timisoara: Str. Pomiculturii nr. 12; Cafeneaua Reciproc, Str. Marasesti nr. 14

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0730540806

E-mail: info@suncoffee.ro

Adresă: Localitatea Sacalaz, Str. A V-a nr. 395/C, jud. Timis

LINK-URI RELEVANTE