Bunatati Casa Maria este o afacere de familie din Hunedoara care produce dulceturi si delicatese din fructe si legume cultivate local. Toate produsele sunt realizate prin metode traditionale, majoritatea bazandu-se pe retete vechi romanesti, nu contin aditivi artificiali si au un adaos redus de zahar. Principalul avantaj este ca fructele si legumele folosite provin fie din flora spontana (cea mai mare parte din fructe de padure ), fie din proximitatea capacitatii de productie, respectand sezonalitatea acestora.

PRODUSE

Principalele produse sunt dulceturi realizate manual, bazate pe retete vechi: dulceturi si gemuri fabricate din prune, gutui, fructe de padure, mere, pere, etc., precum si retete mai deosebite, precum pasta de macese, gemul de dovleac, dulceata de caise cu mac si stafide, dulceata de rubarba, etc.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Produsele au valori nutritionale ridicate, nu includ aditivi artificiali, cum ar fi conservanti, coloranti sau arome. Materiile prime sunt prelucrate manual, asigurand astfel calitatea produselor secundare. Totodata, datorita procesarii in cantitati mici, timpul de fierbere este redus, ceea ce face ca produs final sa pastreze din aroma si proprietatile fructelor si legumelor proaspete.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

Bibliotheka (Timisoara);Bunatati din Hunedoara (Deva);Magazinele Bolta Veche (Deva);Magazinele Simpa (Judetul Sibiu);Bacania Nasu Rosu (Bucuresti);

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0040726 814 794

E-mail: tatiana.rovinar@yahoo.com

Adresă: Str. Tudor Vladimirescu, nr. 55, Hunedoara

LINK-URI RELEVANTE