Bunatati Banatene si-a deschis portile in anul 2012 cu o ciupercarie, certificata ecologic si din 2013 proceseaza ciuperci, legume si fructe diverse din care fac multe bunatati banatene.
Bunatati Banatene va propune o gama larga de produse procesate din legume si fructe: -Zacusca: vinete, ciuperci si vinete, dovlecel, dovlecel si vinete, fasole boabe, fasole verde, peste, ghebe, galbiori, hribi, craite si galbiori -Muraturi: salata banateana de ciuperci (ghebe si hribi), asortate(picante, nepicante) -Varzavat pentru ciorbe -Sosuri pentru fripturi: ardei iute, ceapa rosie, usturoi - Magiun de prune (fara zahar) -Dulceturi de fructe: prune, capsune, cirese, visine, caise, piersici, smochine, flori de salcam, gutui cu samburi de nuca, macese, mar, morcovi
Bunatati Banatene folosesc cele mai bune materii prime produse cu deosebita grija pentru a face retete vechi banatene, manual la foc lent cu lemne, fara graba, produse diverse, sanatoase si gustoase pe care doresc sa le ofere ca o alternativa la alimentatia nesanatoasa din vremurile noastre.
Magazin Nora; Armonia Verde