Traditii Ineuane a luat nastere din respectul si dorinta a doi tineri pasionati, pentru produsele fara E-uri si fara conservanti. In zilele noastre este foarte important sa pretuim sanatatea si aceasta este strans legata de mancarea pe care o consumam zilnic. De aceea, este foarte important ca pe langa felurile principale de mancare, sa fim selectivi cu fiecare aliment in parte. Astfel, Traditii Ineuane va ofer? o gam? variat? de gemuri naturale ?i mixuri certificate bio.

PRODUSE

Mixul Bio Dulce-Crocant-explozie de incantare pentru papilele tale gustative, definesc acesta combinatie de alune de padure, arahide ?s migdale, toate provenite dintr-o cultura ecologica, invelite intr-un zahar Demerara Bio. Mixul Dulce-Amarui-gustul crocant al boabelor de cacao, migdale si arahide, toate provenite dintr-o cultura ecologica, invelite intr-un zahar Demerara Bio, reprezinta cea mai buna alegere, atunci cand doresti o gustare sanatoasa si consistenta. Gemurile sunt produse in mod traditional in ceaun de cupru si la foc de lemne. Gustul savuros si apetisant al fructelor naturale pregatite cu dragoste se regaseste in fiecare borcan de gem. Au inceput in anul 2016 cu sase sortimente: Plimez Ineuan, Gem de Caise, Gem de Piersici, Gem de Prune cu Vanilie, Gem de Pepene Galben, Gem de Macese iar in prezent doresc extinderea varietatii produselor lor traditionale pentru satisfacerea voastra, a tuturor iubitorilor de dulce, natural, si totodata, a tuturor celor care iubesc produsele naturale autentice romanesti

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Mixul de nuca cruda si mar deshidratat este o combinatie simpla a doua produse romanesti, care asigura organismului numeroase beneficii, de la prevenirea bolilor cardiovasculare, stimularea memoriei, pana la combaterea depresiei.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

Real; Lanturile de magazine Tucano Coffee

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0753095750

E-mail: traditii.ineuane@gmail.com

Adresă: Ineu, Arad

LINK-URI RELEVANTE