La APIARIUM, luăm materia primă din stup, o mixăm printr-un procedeu tehnologic unic cu semințe, plante, fructe și am generat o gamă de produse cu valență terapeutică pe care le promovăm în special prin intermediul medicilor colaboratori, cu aplicabilitate în ginecologie, chirurgie, stomatologie, pediatrie, medicină generală și sportivă. Materiile prime sunt generate în vastă majoritate în stupinele proprii. Ne-am specializat în a „culege” flora spontană și nu plante de cultură (rapiță, floarea soarelui, porumb etc.) care sunt în marea lor majoritate modificate genetic și hiperchimizate (erbicide, insecticide, pesticide etc.). Produsele stupului au ele însele, intrinsec, o valoare incotestabilă, iar noi nu trebuie să le “împachetăm” în marketing. Trebuie doar să avem grijă de ele și să facem tot ce este posibil ca să le păstrăm în starea lor naturală. Astfel, produsele noastre sunt doar un mix de materii prime naturale, ceea ce înseamnă o eliminare completă a posibilelor efecte secundare dăunătoare generate de multe dintre produsele de sinteză. Prin această abordare completă, păstrăm controlul absolut asupra produsului finit prin integrarea tuturor proceselor necesare. Am dezvoltat soluții de obținere a produselor cât mai apropiate de starea pur-crud-naturală, atât din punct de vedere al apiculturii, cât și din punct de vedere al proceselor de producție.

PRODUSE

Produsele au fost definite și dezvoltate într-o perioadă de peste 10 ani, de o echipă interdisciplinară alcătuită din farmaciști, ingineri din chimie alimentară, tehnologi și profesori. Ulterior, împreună cu terapeuții și medicii specialiști colaboratori, am elaborat și testat protocoale și am urmărit îndeaproape rezultatele clinice, reușind să adunăm o experiență considerabilă. Produsele sunt ferite cu obstinență de lumină, atât în ciclul de fabricație, cât și ulterior ambalării. De aceea, folosim flacoane din ceramică care au avantaje majore chiar și în raport cu cele din sticlă. Nu înlocuim mierea cu sirop de zahăr, nu stimulăm familiile de albine cu tot felul de substanțe, nu efectuăm tratamente cu antibiotice sau chimicale pentru că, deși asigură premize bune în termeni de cantitate produsă, fiecare în parte, alterează calitatea materiei prime. În plus, nu folosim nimic din ceea ce tehnologia ne-a învățat că am putea mări durata de viață a produsului la raft în detrimentul calității. Nu folosim compuși chimici, nu utilizăm antibiotice, nu tratăm termic, nu liofilizăm, nu pasteurizăm, nu hiperfiltrăm, nu folosim conservanți, excipienți, coloranți, acidifianți, aromatizanți, reglatori de sinteză etc.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Unul dintre obiectivele noastre este de a aduce principiile active pe care le conțin produsele stupului, acelea de principii nutritive, energizante și să asigurăm și un efect de prevenție naturală. Astfel, una dintre categoriile careia ne adresam cu produsele noastre este alcătuită din persoanele care sunt atente la prevenție și/sau doresc o soluție naturală în susținerea efortului fizic sau intelectual intens. APITERAPIA a primit un ajutor decisiv printr-o riguroasă și amplă cercetare științifică iar noi, având acces la literatura de specialitate, prin intermediul articolelor publicate în cele mai influente jurnale medicale, unde este dovedit deja în mod științific, că produsele apicole au proprietăți biologice și acțiuni farmacologice benefice în obținerea și în menținerea sănătății, am definit atât tehnologiile folosite în procesul de fabricație, cât și rețetele produselor, ele fiind încadrate în categoria de suplimente alimentare fiind notificate de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului – IBA București.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

Casa cu Iedera, Bd. Corneliu Coposu, Nr. 5, Timisoara

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0720 535 536

E-mail: emese.badina@bdn.ro

Adresă: Comuna Scosu Turcesc, Sat Uliuc 282

LINK-URI RELEVANTE