Brutaria altfel. Nu suntem perfecti, dar incercam sa facem ce trebuie. Prospero este o brutarie - cofetarie artizanala din Timisoara. Brutaria Prospero si laboratorul de cofetarie sunt amplasate in Parcul Industrial din Calea Torontalului dar produsele ajung la clienti in fiecare zi proaspete prin cele 18 magazine de prezentare din oras, cu ajutorul colegilor din echipele de vanzari de pe fiecare magazin in parte. Am ales sa lucram cu responsabilitate, cu ingrediente naturale, fara mixuri, premixuri, aditivi, potentiatori de gust si alte ingrediente moderne care garanteaza in ziua de azi uniformitatea produselor, rapiditate in proces si scad sansele de eroare. Intr-o lume a vitezei si a automatizarii noi facem paine cu mainile si cu rabdare. O lasam indelung la dospit pentru a isi dezvolta aromele, luam fiecare bucata in mana, o descantam, o cantarim, apoi o modelam si iar o lasam la odihna. Ne dorim o lume mai sanatoasa, mai frumoasa si mai curata. Producem natural pentru un prezent mai delicios si mai sanatos, pentru un viitor mai sanatos pentru noi si pentru generatiile urmatoare. Suntem o companie mica cu vise mari, bazata pe oameni care cred in ceea ce fac si vor sa faca o diferenta prin munca lor. Impreuna vrem sa construim o companie de care sa fim mandri, care sa creasca cu daruire si entuziasm aducand bucurie si sanatate celor din jur. Valorizam munca, incercam constant sa invatam si sa facem mai bine.

PRODUSE

Producem 30 sortimente de paini artizanale cu maia : unele sortimente fara drojdie comerciala, altele cu %mic de drojdie comerciala. Fara amelioratori, conservanti, coloranti, mixuri, maiele cumparate. Pentru produsele de patiserie - cofetarie folosim doar unt. Mai producem cozonaci cu unt si nuca adevarata, biscuiti fara gluten, crackers cu seminte. Inghetata noastra este o inghetata adevarata, cu unt, smantana si fructe.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Painea noastra nu contine amelioratori, conservanti, coloranti, mixuri sau maiele cumparate. Cautam ca fiecare ingredtient pe care-l folosim sa aiba o valoare adaugata pentru organism.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

Produsele noastre ajung la clienti in fiecare zi proaspete prin cele 18 magazine de prezentare din oras: https://prospero.ro/adrese-orare/

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0256 219 644

E-mail: comenzi@prospero.ro

Adresă: Calea Torontalului, km. 6, Parc Industrial si Tehnologic Timisoara

LINK-URI RELEVANTE