Simona si George Sloboda sunt o familie tanara care si-a propus sa-si dedice resursele si timpul cultivarii curate a lavandei. Specia de lavanda asupra careia s-au oprit si in final au decis sa o cultive este Lavandula Angustifolia, specie recunoscuta pentru calitatea superioara a uleiului esential de lavanda si pentru productivitatea ridicata de floare.
La cerere si pe baza de comanda se produc si butasi de lavanda, buchete de lavanda uscata cat si prospata.

PRODUSE

In urma procesului de distilare in abur direct, procedeu realizat la o distilerie industriala, se obtine pretiosul si rafinatul ulei esential de lavanda si apa florala de lavanda( produsul secundar al procesului de distilare a lavandei). Din a doua inflorire a lavandei, care nu e asa bogata ca prima am realizat buchete de lavanda, ceai de lavanda si sirop de lavanda.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Uleiul esential de lavanda are intrebuintari in diverse domenii: aromaterapie, cosmetica, farmaceutica, parfumerie, produse de curatenie si industria detergentilor. Uleiul de lavanda este relaxant muscular, anxiolitic, anti-stres, antiseptic, calmant, cicatrizant, revigorat, regenerant.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0722 322 384

E-mail: lavandademargina@gmail.com

Adresă: Str . Principal? nr. 62 Margina, Timis, Romania 1900

LINK-URI RELEVANTE