Producător de legume de sezon cultivate cu grijă față de pamânt, lucrează intensiv o suprafață relativ mică de teren în Anina, județul Caraș Severin. Toate produsele sunt crescute natural, ceea ce implică un volum foarte mare de muncă, uneori având recolte compromise din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Grădina Dealul Frumos este "ingrijită" de un singur om, uneori ajutat de familie. Incercăm să livrăm (la domiciliu în baza unei comenzi minime) o dată pe săptamână (uneori la 2 săptămâni) mimim 3 produse, în funcție de sezon și recoltă, în Anina și Reșița. Recoltăm cu o zi înainte produsele, ca să știm stocurile disponibile. Acestea sunt depozitate în camera frigorifică până la livrare. Stocurile sunt anunțate imediat după recoltare, apoi se preiau comenzile de pe grupurile de Facebook sau prin mesaje private.

PRODUSE

Gama de produse pe care le creștem și comercializăm: - salata salanova (mai multe varietati, verde si rosie) la mix; - mix oriental de verdețuri (intră în componența mixurilor noastre); - spanac; - mangold - sfecla de frunza elvețiană (similar spanacului); - ceapa verde - uneori incercăm sa crestem si ceapa rosie pentru a avea un mix; - sfecla baby la legatura (rosie si galbena); - ridichi; - gulie; - rosii (diverse varietati si culori); - morcovi baby; - ardei kapia; - condimente și plante aromatice (busuioc, mentă, cimbru, leuștean, pătrunjel)

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Consumul de alimente proaspete de sezon permite reținerea de către organism a unui procent mai mare de substanțe nutritive, pe lânga gustul semnificativ mai bun.

UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ?

Anina Reșița

DATE DE CONTACT

Nr.Telefon: 0753 112 394

E-mail: gradina.dealul.frumos@gmail.com

Adresă: Str. Dealul frumos nr. 18 Anina, Romania

LINK-URI RELEVANTE