HoReCa

Biofresh

Ne bazăm cât mai mult posibil pe produse din agricultură locală, primul motiv fiind prospețimea produselor. Cunoaștem personal producătorii și locul în care sunt cultivate produsele pe care le folosim. Folosind produse locale, contribuim la reducerea amprentei de carbon în comparație cu utilizarea produselor importate din țări îndepărtate și transportate cu diferite mijloace - camion, vapor, avion, etc. Materii prime pe care le folosim în mod constant în produsele noastre de la producători locali: mix de salată, spanac, mărar, pătrunjel, ceapă verde, mentă, busuioc, dovlecei, roșii, napi, vlăstari, petale de flori, muștar, ceaiuri, frunze de sezon (urzică, leurdă, ștevie, măcriș, lobodă), vin ecologic, mălai ecologic.

Vizitati profilul Biofresh
>>

Castelul Maria

Credem în folosirea produselor locale în meniurile noastre și susținerea producătorilor locali pe cât de mult posibil. Ne bucură când știm despre roșii că sunt crescute pe aproape, în grădina omului din sat, care rămâne aproape de casă și de copii, și preferăm de fiecare dată brânza de la văcuțele pe care le știm că pasc fericite, îngrijite de o prietenă dragă. Considerăm că e important să susținem agricultura locală, ajutând oamenii să aibă posibilitatea de a face muncă decentă la ei în țară, și minimizând impactul asupra mediului prin eliminarea transporturilor de mărfuri la mare distanță. Ne place să știm că facem parte din această comunitate.

Vizitati profilul Castelul Maria
>>

Food & Community

Credem ca doar impreuna cu comunitatea din care facem parte putem creste frumos. De aceea, 85 % din meniurile noastre sunt create din ingrediente de la producatori locali. Lactatele si branzeturile vin de la o mica afacere sociala din Sarbova, dar si din Parta, Timis si de la producatori din Mures si Alba. Legumele provin din Belint si Chizatau, iar carnea de la Ghiroda. Faina ecologica o aduc dei de la Terra Natura, care cresc cereale ecologice la Jamu Mare. Ciupercile si fructele de padure sunt aduse in Bihor, iar toate uleiurile pe care le folosim sun presate la rece si romanesti. Iar berea, din Timisoara, de la beraria artizanala Bereta. Pentru ca mancarea noastra sa ajunga la voi, colaboram cu o afaceri care s-a nascut tot in Timisoara - eucemananc.ro

Vizitati profilul Food & Community
>>